Фаршировани яйца с риба

Фаршировани яйца с риба

Продукти за една порция:

  • едно яйце, 2 чаени лъжички сметана ,
  • 2 филийки от хляб,
  • масло 1 супена лъжица,
  • майонеза 2 чаени лъжички,
  • 30 гр. риба,
  • смлян черен пипер,
  • магданоз,
  • сол.

Начин на приготвяне

(Пълнени яйца с риба)

  • Рибата се сварява във вода под похлупак.
  • Яйцата трябва да са твърдо сварени, разрязват се по дължина две половини и се маха жълтъкът.
  • Рибата се почиства се от костите, пасира се и се овкусява със сол на вкус. Смесва се със сметаната и черен пипер.
  • С получената смес се запълват белтъците.
  • Жълтъкът се разбива с майонезата, посолява се на вкус и се слага върху запълнените белтъци.
  • Филийките от франзела се запържват в кравето масло, намазват се с останалата смес от рибата и върху тях се поставят фаршированите яйца.
  • Декорира се със магданоз по желание.
ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Салата с яйца и репички

Необходими продукти за салата с яйца и репички Продукти:няколко твърдо сварени яйца, сметана 150 гр., 2 връзки репички, 6-7 листа зелена салата , пресен...

Салата с яйца и пресен лук

Продукти за салата с...

Омлет със сланина

Необходими прдукти за омлет...

Салата с яйца и гъби

Необходими продукти за салата...