НачалоКулинарни рецептиАламинутиОмлет с агнешки дробчета

Омлет с агнешки дробчета

Необходими продукти за омлет с агнешки дробчета

Продукти за 3 порции:

  • 5 яйца,
  • 20гр краве масло,
  • 500гр агнешки дробчета,
  • черен пипер, сол.

Рецепта за омлет с агнешки дробчета

  1. Агнешкитите дробчета се нарязват на дребно и се оосоляват.
  2. Поръсвате със черен пипер и ги задушава в горещо масло докато се сготвят.
  3. Разбивате яйцата, посоляват се и към тях се добавят дробчетата, изцедени от маслото.
  4. Част от сместа се излива обратно в горещото масло и последователно приготвят трите порции
  5. Омлетът се обръща, запържва се и от  другата страна и се поднася докато е топъл,.
  6. Прегъват на две в чиния за по добър вид.

Да ви е сладко!

предишна статия
следваща статия
ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Мусака от патладжани с ориз

Традиционно в гръцката кухня, както и в някои други страни, мусаката от патладжани с ориз е месно ястие. По тази рецепта българската мусака с...

Омлет с грах

Необходими продукти за омлет...

Мусака от зеле

Мусаката е традиционно българско...

Яйца по панагюрски

Необходими продукти за яйца...