Омлет с кренвирши

Необходими продукти за омлет с кренвирши

Продукти: яйца 2 бр., кренвирши 400 гр., масло 1 чаена лъжичка, брашно 120 гр., прясно мляко 1 чаена чаша, магданоз, сол.

Рецепта за омлет с кренвирши

(как се прави?)

  1. Яйцата се разбиват с брашното и изстуденото прясно мляко и се осоляват.
  2. Сместа се оставя малко да си почине.
  3. Кренвиршите се нарязват на колелца.
  4. Слагат се в омаслена с тавичка и се запичат.
  5. Когато се зачвервят се заливат с яйчената смес и се пекат отново около десеттина минути в силна фурна и още за около 10 минути в по-слаба фурна.
  6. Поръсват се с нарязания магданоз.

Да ви е сладко!

предишна статия
следваща статия
ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Запечени яйца на очи

Необходими продукти за запечени яйца на очи Продукти за една порция: яйца 2 бр., 20гр. краве масло, червен пипер, сол. Начин на приготвяне Кравето масло...

Бъркани яйца със сирене

Необходими продукти за бъркани...

Омлет с грах

Необходими продукти за омлет...