Омлет с кренвирши

Необходими продукти за омлет с кренвирши

Продукти: яйца 2 бр., кренвирши 400 гр., масло 1 чаена лъжичка, брашно 120 гр., прясно мляко 1 чаена чаша, магданоз, сол.

Рецепта за омлет с кренвирши

(как се прави?)

  1. Яйцата се разбиват с брашното и изстуденото прясно мляко и се осоляват.
  2. Сместа се оставя малко да си почине.
  3. Кренвиршите се нарязват на колелца.
  4. Слагат се в омаслена с тавичка и се запичат.
  5. Когато се зачвервят се заливат с яйчената смес и се пекат отново около десеттина минути в силна фурна и още за около 10 минути в по-слаба фурна.
  6. Поръсват се с нарязания магданоз.

Да ви е сладко!

предишна статия
следваща статия
Подобни статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Още от категорията

Запечени яйца на очи

Необходими продукти за запечени яйца на очи Продукти за една порция: яйца 2 бр., 20гр. краве масло, червен пипер, сол. Рецепта за запечени яйца на...

Яйца на очи върху картофено пюре

Необходими продукти за яйца...

Бъркани яйца с прясно мляко

Необходими продукти за бъркани...

Яйца по панагюрски

Небходими продукти за яйца...

Яйца с домати и сирене на фурна

Необходими продукти за яйца...

Омлет с пресни колбаси

Необходими продукти за омлет...