Руска салата с яйца

Продукти за руска салата с яйца (гъбки)

Продукти:

  • яйца 5 бр.,
  • 250 гр. руска салата,
  • 120 гр майонеза ,
  • пет пресни малки домата,
  • магданоз,
  • сол.

Начин на приготвяне

(като гъбки)

  • Сварявате яйцата за 6-7 минути.
  • Потапяте ги за малко в студена вода за да ги обелите по-лесно.
  • Режете ги на половин по късата страна
  • Жълтъците се изваждат и се смачкват с лужица.
  • Смесват се с майонеза и малко сол и се пълните белтъците.
  • Руската салата се разстила в подходящ съд.
  • Върху нея се подреждат напълнените половинки от яйцата.
  • Режете доматите на половинки, почиствате ги и ги поставят върху напълнените яйца като шапка на гъбка.
  • Върху доматите с помощта на шприц се правят жълти точки от майонеза.
предишна статия
следваща статия
ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Френски Макарони Рецепта стъпка по стъпка

Това е задълбочено ръководство за начинаещи за домашно приготвени френски макарони. Тази публикация включва изпитана в кухнята рецепта, плюс много съвети за успех, описания,...

Яйца на очи върху шунка

Необходими продукти за яйца...

Пържени яйца с киселец

Необходими продукти за пържени...

Бъркани яйца с прясно мляко

Необходими продукти за бъркани...