Варени яйца по унгарски

Рецепта за варени яйца по унгарски

Продукти:

  • домати 4 бр.,
  • краве масло 2 супени лъжици,
  • червен пипер 1 чаена лъжичка,
  • твърдо сварени яйца 6 бр.,
  • лук 1 глава,
  • малко сол.

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се сваряват (твърдо сварени) и се обелват.
  2. Нарязват се на тънки резени.
  3. Лукът и доматите също се нарязват на дребно и се запържват в кравето масло.
  4. Добавят се червен пипер и сол на вкус.
  5. Резените от яйцата се подреждат в чиния и се заливат със соса, приготвен от лука и доматите.
  6. Сервират се на масата докато са топли.

Да ви е вкусно!

ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Омлет със зеле на фурна

Необходими продукти за омлет със зеле на фурна Съставки за 1 порция:яйца 2 бр., краве масло 1 супена лъжица, 30мл прясно мляко, 100...

Рецепта за баварски крем

Баварски крем Продукти:яйца...

Забулени яйца с гъби

Необходими продукти за забулени...

Фаршировани яйца с грах

Продукти за фаршировани яйца...