Варени яйца по унгарски

Рецепта за варени яйца по унгарски

Продукти:

  • домати 4 бр.,
  • краве масло 2 супени лъжици,
  • червен пипер 1 чаена лъжичка,
  • твърдо сварени яйца 6 бр.,
  • лук 1 глава,
  • малко сол.

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се сваряват (твърдо сварени) и се обелват.
  2. Нарязват се на тънки резени.
  3. Лукът и доматите също се нарязват на дребно и се запържват в кравето масло.
  4. Добавят се червен пипер и сол на вкус.
  5. Резените от яйцата се подреждат в чиния и се заливат със соса, приготвен от лука и доматите.
  6. Сервират се на масата докато са топли.

Да ви е вкусно!

ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Содена питка с кисело мляко и две яйца за пухкава текстура

Рецепта за Содена питка с кисело мляко и яйца.  Подходяща както за специален повод така и за Коледните празници. Получава се пухкав, вкусен и...

Яйца обвити в шунка

Продукти за яйца обвити...

Домашна майонеза

Лесната домашна майонеза е...

Яйца на очи върху шунка

Необходими продукти за яйца...

Забулени яйца с аспержи

Продукти за забулени яйца...

Подлучени яйца

Продукти за подлучени яйца за...