Варени яйца по унгарски

Рецепта за варени яйца по унгарски

Продукти:

  • домати 4 бр.,
  • краве масло 2 супени лъжици,
  • червен пипер 1 чаена лъжичка,
  • твърдо сварени яйца 6 бр.,
  • лук 1 глава,
  • малко сол.

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се сваряват (твърдо сварени) и се обелват.
  2. Нарязват се на тънки резени.
  3. Лукът и доматите също се нарязват на дребно и се запържват в кравето масло.
  4. Добавят се червен пипер и сол на вкус.
  5. Резените от яйцата се подреждат в чиния и се заливат със соса, приготвен от лука и доматите.
  6. Сервират се на масата докато са топли.

Да ви е вкусно!

ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Рецепта за бял крем с глюкоза

Бял крем с глюкоза Продукти:белтъци 6 бр., глюкоза 1 бурканче, захар 3 чаени чаши.Начин на приготвянеГлюкозата и захарта се варят заедно с...

Забулени яйца с аспержи

Продукти за забулени яйца...

Яйца на очи с пресен лук

Необходими продукти за яйца...

Яйца на очи с гъби

Необходими продукти за яйца...

Омлет с магданоз

Необходими продукти за омлет...