Фаршировани яйца с пресен лук

Рацепта за фаршировани яйца с пресен лук

Продукти:

  • 8 яйца.,
  • пресен лук 5—6 стръка,
  • краве масло 60 гр.,
  • галета 1 супена лъжица,
  • оливия 100 гр.,
  • сол.

Начин на приготвяне

  1. Твърдо сварените яйца се обелват и се режат точно на две половини.
  2. Жълтъците се вземат внимателно и се разбиват с лъжица с олио и сол.
  3. Стръковете от зелен лук се режат на ситно, посоляват се и се смесват с жълтъците.
  4. Всичко се разбърква добре и с получената смес се пълнят белтъците.
  5. Фаршированите яйца се подреждат в подходяща чиния.
  6. Заливат се със сгорещеното масло, в което се запържва  галета. Украсяват се с пера от зелен лук.

Да ви е сладко!

предишна статия
следваща статия
ПОСЛЕДНИ
Още от категорията

Салата от домати с майонеза

Необходими продукти за салата от домати с майонеза Продукти:5  домата, 5 пресни корнишона, 1 глава лук , майонеза 200 гр., 1/2 лимон, копър...

Омлет с грах

Необходими продукти за омлет...

Яйца на очи върху гъби

Необходими продукти за яйца...

Омлет с макарони

Необходими продукти за омлет...

Салата с яйца и моркови

Продукти за салата с...