Омлет с пресен лук

Небди продукти за омлет с пресен лук

Продукти за 1 порция:

  • 3 яйца,
  • прясно мляко 1 супена лъжица,
  • настърган кашкавал или сирене,
  • краве масло 1 супена лъжица,
  • пресен лук 2 стръка,
  • смлян черен пипер,
  • сол.

Рецепта за омлет с пресен лук

  1. Яйцата се разбиват добре в купичка.
  2. Добавяте прясното мляко, настърганият кашкавал  или сирене.
  3. Прибавяте и черен пипер и сол на вкус.
  4. Пресният лук се почиства и измива.
  5. Нарязвате го на ситно.
  6. Задушава се на огъня с маслтоо до омекваме.
  7. Преди лукът да получи златист цвят, се добавят разбърканите яйца
  8. Омлетът се пържи до сгъстяване на яйцата при непрекъснато бъркане.

Да ви е сладко!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

предишна статия
следваща статия
Подобни статии

Последни статии

Други статии от категорията

Яйца със зеле и кашкавал

Необходими продукти за яйца със зеле и кашкавал Продукти: 4 яйца, 1/2 главапрясно зеле , 70 гр олио, 1 чаена чаша прясно мляко, 180 гр...