Продукти за яйца с хайвер
Продукти:
- 8 яйца,
- хайвер (100гр),
- майонеза 250 гр..
- магданоз 1 връзка, сол.
За украсата
- 1 лимон,
- 2 чушки,
- или 1-2 домата,
- 1-2 кисели краставички,
- 6-7 маслини.
Начин на приготвяне
- Яйцата се сваряват и се обелват.
- Режат се на половинки по дължина.
- Една част от майонезата се смесва с нарязания магданоз и с нея се постила дъното на чиния.
- Върху майонезата нареждате яйцата.
- Около жълтъка се шприцова бордюр от майонеза, а вътре върху жълтъка се поставя по 1 лъжичка от хайвера.
- Около яйцата се прави украса от резенчета лимон, кисели краставични, чушки и маслини
Да ви е сладко!